Unelmakunto

Esittely

Hei!

Olen Reetta Kulmala, koulutettu ravintoterapeutti. Intohimoni ravintoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan on syntynyt omakohtaisista kokemuksistani ja halusta auttaa muita kohti terveellisempää elämää. Olen valmistunut Terveysopisto Saluksesta ensin ravintoneuvojaksi ja laajentanut osaamistani myöhemmin ravintoterapeutiksi.

Kiinnostukseni ravinto- ja hyvinvointiasioihin syntyi jo useampi vuosi sitten jojoillessani painoni kanssa. Tulin kokeilleeksi lukuisat pikadieetit ja laihdutuskuurit, mutta paino palasi aina takaisin pian kuurien loppumisen jälkeen – korkojen kera. 

Jojolaihdutuksen lisäksi tutuiksi tulivat myös ihottumat, erilaiset ruuansulatus- ja vatsavaivat sekä hormonaaliset ja aineenvaihduntahäiriöt.

Halusin vihdoin yrittää löytää pysyvän ratkaisun ongelmiini ja aloin omatoimisesti opiskelemaan ravintoasioita; luin paljon alan kirjallisuutta, katsoin dokumentteja, selailin erilaisia nettisivustoja. Käytin myös runsaasti aikaa supermarkettien hyllyjen välissä tutkien tuoteselosteita.

Kuin huomaamatta uusia terveyttäni tukevia rutiineja alkoi syntymään ja pikkuhiljaa huomasin muutoksia myös kehossani. Painoni laski normaalilukemiin ja muu terveys koheni siinä sivussa. 

Elämäntapamuutokseni innoittamana halusin lähteä syventämään opintojani ja niin päädyin opiskelemaan ravintoterapiaa Terveysopisto Salukseen. Valmistumisen kynnyksellä syntyi Unelmakunto.

Ravintoterapeuttina haluan jakaa oppimaani eteenpäin ja auttaa muitakin löytämään paremman terveyden avaimet. Yhdessä löydämme juuri sinun elämäntyyliisi ja -tilanteesi sopivan, terveyttäsi tukevan ruokavalion, jota pystyt noudattamaan ilman kalorien laskentaa tai turhaa stressiä.

Satsaa terveyteesi ja lähde mukaan pysyvälle muutosmatkalle
Ota askel kohti unelmakuntoa!

Reetta Kulmala

Koulutettu Ravintoterapeutti

Unelmakunto on jokaisen ulottuvilla

-Reetta

Olen Suomen Ravintoterapiayhdistys ry:n jäsen